Course Tag: courses

100.00€

Fillestar (A1)

FILLESTAR (A1 ) Libri: Alter Ego +1 Mësoni frëngjishten bazike për të prezantuar veten dhe për të komunikuar në jetën e përditshme. Pas përfundimit të nivelit A1 (60 orë), mund të kaloni provimin DELF A1.  Niveli A1 ndahet në 2 sesione prej 30 orësh.  Çdo sesion do të zgjasë 10…
0
100.00€

Elementar (A2)

Elementar (A2) Libri: Alter Ego +1/2 Flisni për veten dhe mjedisin tuaj, jepni mendimin tuaj rreth jetës së përditshme. Pas përfundimit të nivelit A2 (90 orë), mund të kaloni provimin DELF A2. Niveli A2 ndahet në 3 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion do të zgjasë 10 javë dhe kushton…
0
X