Category: Programi Veror

Programi Veror për Fëmijë (07.08-11.08)

Aleanca Franceze organizon një program veror për fëmijë nga 7 deri më 11 gusht, nga ora 13:30 deri 18:00. Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë fëmijë të moshës 6 deri 12 vjeç do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo ditë; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore. Çmimi: 30€ […]

Read More
X