Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE!

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit ? Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht? Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE! Aleanca Franceze e Prishtinës në bashkëpunim me Ambasadën e Francës […]

Read More
DELF dhe DALF

DELF DALF dhe DELF Junior

👨‍🎓👩‍🎓🌏📜🇫🇷DELF dhe DALF janë diploma zyrtare në gjuhën frënge të lëshuara nga Ministria Franceze e Arsimit dhe janë diploma të njohura në të gjithë botën. Ju informojmë që sesioni i ardhshëm i provimeve DELF / DALF do të mbahet më: 🔹17 qershor (A1, B1, C1) 🔹18 qershor (A2, B2, C2) 🔹19 qershor DELF Junior 👉Regjistrimi: […]

Read More

Sesioni pranveror në distancë

🤩Përfitoni nga izolimi në shtëpi për të përmirësuar aftësitë e juaja gjuhësore! Ne ofrojmë kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe, në grupe ose individuale, nga shtëpia juaj! Regjistrimi tani është i hapur. Kurset e para do të fillojnë të hënën në 13 Prill 2020. 👥💻 Programi në shqip: https://drive.google.com/open… Programi në anglisht: https://drive.google.com/open… ☎️📧Për […]

Read More

Kino n’shehër

✨Kaloni net të bukura vere duke shikuar filma francez në qiell te hapur së bashku me miqtë apo te afërmit tuaj! Nga 13 deri në 29 gusht, mund t’i shikoni 14 filma për fëmijë dhe moshat tjera, temat e filmave do të jenë rreth mjedisit, rinisë dhe ambientit. Me mbështetje të Ambasadës së Francës e […]

Read More

La Fête Nationale Française / Festa Kombëtare Franceze

Miqtë e tanë shumë të dashur, po afrohet Festa Kombëtare e Francës për të cilen ne kemi vendosur që të festojmë edhe këtë vit së bashku me ju. Konkretisht, Aleanca Franceze në Prishtinë për të ju sjellë atmosferë festive, të gjithë juve dashamirësit e kultures franceze, ju fton që me 11 korrik të festojm së […]

Read More

Kampet verore franceze

Regjistrohuni në kampet verore në frëngjisht! Programi: të mësuarit frëngjisht, aktivitete zbavitëse, aktivitete në natyrë.   8-12 korrik: Zbulimi i çështjeve mjedisore 26-30 gusht: Krijimi dixhital dhe video   Informata praktike: Ku? Në Aleancën Franceze të Prishtinës Kur? Nga ora 9:00 deri 13:00 (përfshihet një zamër) Kush? Të gjithë fëmijët dhe adoleshentët nga 6 deri […]

Read More
X