Kosovarët të interesuar për gjuhën franceze

Aleanca Franceze në Prishtinë ka organizuar sot aktivitetin “Ditë e Hapur në Aleancën Franceze”, ku janë ofruar sesione informative mbi mënyrën se si të rinjtë kosovarë mund të bëhen pjesë e universiteteve franceze. Lojëra për fëmijë në temat e gjuhës frënge, kurs i gjuhës frëngjisht, shqip, serbisht, informacione mbi provimet DELF-DALF në gjuhën frënge dhe […]

Read More
X