For Halloween we organise various activities for children from 4 to 10 years old

Date : 29.10.2016

Time : 10:30 to 12:00

Price : 5 €

You are welcome :)

4.jpg

 

 OlalaMë 28 Shtator 2015, Aleanca franceze e Prishtinës organizon

 sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes, të shqipes dhe të serbishtës

 për të rriturit, për fëmijë dhe për adoleshentë.

 

 

Për orarin me detaje klikoni këtu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

allianze francaise shqip

10388077 886234748064232 1467442162532687732 nJu njoftojmë se sesioni i ardhshëm i provimeve DELF / DALF për të rritur do të mbahet në Aleancën Franceze të Prishtinës prej datës 21 deri me 23 shtator 2015.

Ju propozojmë gjithashtu një atelie intensive 4 ditore për përgatitjen e DELF-i të hënën me 14 deri me 17 shtator 2015 prej orës 18:00 deri në 20:00 në të cilat mund të regjistroheni.