minus
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
plus

Shqip1

 Në korrik, Aleanca franceze e Prishtinës organizon

 sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes dhe të shqipes

 për të rriturit, për fëmijë dhe për adoleshentë.

 Ky sesion prej 10 javëve do të fillojë të hënën me 6 korrik 2015

 dhe do të përfundojë me 11 shtator 2015.

 

Oferta e kurseve

Video

PENDENTIF - "Jerricane" (official video)

Subscribe to our Newsletter